Dodano: 2006-09-17 12:28
| Ash_Wednesday napisał(a): |
| dobra, zeby nie bylo wiekszego hmm...wytykania mi wszystkiego:
Noone PRZEPRASZAM...dzis gadalam z Bartkiem i okazalo sie ze nie powiedzial mi wszystkiego, a tylko to co akurat sam chcial powiedziec. Dlatego sie pomylilam. No i przepraszam wszystkich zainteresowanych, sprawy by nie bylo gdybym miala pelne informacje. Noone...zgoda?< odaje reke na zgode> |
no i wreszcie... bosze... ja sie swietnie bawie w Łodzi a tu wojna... juz myslalam ze to sie nie skonczy... :twisted:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-09-17 12:30
Byleby tylko romantyzm i rycerskosc nie mialy wspolnego mianownika w tej oslawionej brutalnosci :wink:
"Z twarzy podobna zupełnie do nikogo".
Dodano: 2006-09-17 12:32
| SzmaragdowaNoc napisał(a): |
| Marfefko, to napewno przykrywka pod która kryje się pełen romantyzmu i rycerskości boski kochanek 8) |
Juz dlugo musze sie tak ukrywac...
nikt nie chce milego romantyka
<
lacze>
Dodano: 2006-09-17 12:55
Mój ty boski, rycerski, romantyczny kochanku! Co ty wygadujesz? Kto Cię nie chce?!? <
rzytula i gryzie w uszko>
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2006-09-17 13:18
| Ash_Wednesday napisał(a): |
| ...Noone PRZEPRASZAM... |
Już nie będę się czepiać, ale wydaje mi się to lekko wymuszone przez otoczenia... no ale OK - ZGODA
A jeśli chodzi o mnie i Bartka, to ja poproszę wszystkich o niewpierdalanie się więcej w ten temat! Jeżeli oboje do tego kiedyś dojrzejemy, to usiądziemy i spokojnie sobie to wszystko wyjaśnimy. Bez udziału osób trzecich, piątych i dwunastych.
Dodano: 2006-09-17 13:29
Amen.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2006-09-17 15:17
po przemyślenu paru spraw, wyszaleniu się za wszystkie czasy uznałem, że jeżeli nie macie nic przeciwko wrócę. poproszę w taim razie o dokłądną rozpiskę kto z kim, poco i dlaczego od Hexe w celu sporządzenia drzewa genealogicznego.
In Nomine Noctis
Dodano: 2006-09-17 15:23
Wiedziałam, że tak będzie 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2006-09-17 16:23
Z tym że ja bym prosiła o zaznaczenie wszystkich pozycji w rodzinie dla poczególnych osób. No na przykład nie tylko "Gwynbleidd brat Astarota" ale że jeszcze mąż Freyi_blathin.
Kurna! Bredzę
Chyba dziś moje zdania nie mają ładu i składu, ale wiecie o co chodzi.
Dodano: 2006-09-17 16:39
i tu pojawia się problem... ledwo mieszcze drzewo z tym, co jest... w przypadku większego rozpisywania się nie zmieszcze drzewa...
ok, wracam, jeśli nie ma sprzeciwów.
In Nomine Noctis
Dodano: 2006-09-17 16:53
Jeśli mogę coś zasugerować, to proponowałabym bardziej wyeksponować nick członka rodziny, niż avatar.
Dodano: 2006-09-17 17:24
Noone to jest dobry pomysl...
my sie i tak wszyscy znamy z nickow wic avatary nie sa tak bardzo konieczne... bedzie wiecej miejsca na rozrost :twisted:
i zgadzams ie że powinny być ujęte wszytskie "funkcje"w rodzinie... bedzie łatwiej... juto sie tym zajme i podrzuce Viperowi liste... tymczasem ide dogorywac po Łodzi :twisted:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-09-17 23:33
<tuli sie do swojej kochanki i ociera lzy z policzkow... Jednak ktos mnie zauwaza w tym swiecie> 
Dodano: 2006-09-18 09:48
Wierzyłem w Ciebie Dark'u, wiedziałem, że wrócisz. To nie byłaby rodzina gdybys odszedł. I nie chodzi tu już o to aby ktoś robił to zasrane drzewo. Sa w tej rodzinie osoby, które dodają całosci życia i barw.
Dodano: 2006-10-03 18:32
Pewnie!!!Drzewo Twojej roboty jest wspaniałe :)
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Dodano: 2006-10-07 21:00
czy ja bym mogl dostac namiar na ten artykul????
"Tonight's the night..."
Dodano: 2007-07-24 14:31
Que chujus aqua turband? czyli po kiego ten temat? I czy ktoś go jeszcze pamięta :lol:
Dodano: 2007-11-07 19:28
Rodzinka dp to rodzinka jaką można sobie wymarzyć... :)
Dodano: 2007-11-08 12:28
To zlaezy jak na to spojzec, o gustach sie nie dyskutuje, a ludzie i tak sie na Nas zawsze beda patrzec na ulicy :D
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
Dodano: 2007-11-08 14:04
rodzinka? jeee.... to już wiem po kim mam takie pojebaństwo :lol: oby tak dalej :twisted: 
Dodano: 2007-11-08 19:31
| Narea napisał(a): |
rodzinka? jeee.... to już wiem po kim mam takie pojebaństwo :lol: oby tak dalej :twisted: ![]() |
ja tam byłam normalna, zanim się tu zarejestrowałam :twisted:
:wink: :lol:
Dodano: 2007-11-09 08:56
| Shwei napisał(a): |
| ja tam byłam normalna, zanim się tu zarejestrowałam |